Over ons

Hola!

Who We Are

las tapas oude oosterstraat

Bij Spaans Mediterraans specialiteitenrestaurant Las Tapas draait het om genieten van heerlijke versbereide gerechten. In 2001 gaf Hicham Yettefti zijn voorliefde voor de Andalusische keuken vorm door het eerste tapasrestaurant van Friesland te openen. Hij koos voor tapas, kleine gerechtjes, gemaakt volgens eeuwenoude Zuid-Spaanse en Moorse tradities, gekenmerkt door eenvoud en krachtige smaak.

Bij Las Tapas wordt gewerkt met verse kruiden ingredi├źnten, zonder extra poespas. Het gerecht moet zelf de smaak bieden. Geniet van tapas als Pollo Loco, Patatas Bravas, Gambas Ajilo of van de huisgemaakte Sangria.

In Leeuwarden!

Genieten van echte Tapas

Las Tapas Leeuwarden staat bekend als het enige authentieke tapasrestaurant van Leeuwarden. Al ruim 17 jaar worden hier gerechten klaar gemaakt op traditionele wijze. Heb jij zin in heerlijke Tapas van de kaart? Of heb je liever een vooraf samengesteld menu? Kom lang en geniet van gastvrijheid en ontspannen uit eten.Wij verwelkomen u graag in ons restaurant!
Numbers

Food facts

Ben jij een echte Tapas fan? Dan is Las Tapas Leeuwarden iets voor jou! Wij bereiden de gerechten pas op het moment de u besteld! Wij zorgen voor kwaliteit van inkoop van de lekkere en verse producten tot het bereiden en serveren van overheerlijke Tapas! Vegetarisch of op een Speciaal dieet? Omdat alles vers bereid wordt, kan er met alle wensen rekening gehouden worden.