Over ons

Hola!

Who We Are

Las Tapas is het eerste tapasrestaurant in Leeuwarden, opgericht in 2001. Twintig jaar later draagt Hicham dit prachtige restaurant over aan de jonge nieuwe eigenaar Nader Rahmani.

Nader is ontzettend blij om een restaurant als Las Tapas over te nemen, wat al twintig jaar een begrip is in Leeuwarden. Het staat bekend om de gezellige sfeer, het gevoel dat je op vakantie bent in Spanje en waar je kan genieten van overheerlijke gerechten.

Nader wil Las Tapas nieuw leven inblazen door nieuwe gerechten toe te voegen. Hij heeft een grote passie voor eten, waarom? Eten brengt mensen samen en verbindt mensen met elkaar.

“Ik wil dat mensen genieten van de gezellige sfeer, het gevoel dat je ergens op vakantie bent op een terrasje in de zon met heerlijk eten. Maar vooral dat mensen samen zijn en genieten van elkaars gezelschap.”

In Leeuwarden!

Genieten van echte Tapas

Las Tapas Leeuwarden staat bekend als het enige authentieke tapasrestaurant van Leeuwarden. Al ruim 17 jaar worden hier gerechten klaar gemaakt op traditionele wijze. Heb jij zin in heerlijke Tapas van de kaart? Of heb je liever een vooraf samengesteld menu? Kom lang en geniet van gastvrijheid en ontspannen uit eten.Wij verwelkomen u graag in ons restaurant!
Numbers

Food facts

Ben jij een echte Tapas fan? Dan is Las Tapas Leeuwarden iets voor jou! Wij bereiden de gerechten pas op het moment de u besteld! Wij zorgen voor kwaliteit van inkoop van de lekkere en verse producten tot het bereiden en serveren van overheerlijke Tapas! Vegetarisch of op een Speciaal dieet? Omdat alles vers bereid wordt, kan er met alle wensen rekening gehouden worden.
Adres

Las Tapas leeuwarden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zondag (Afhalen of bezorgen): 16.00: 21.30
Telefonisch bestellen (058 215 30 60): 11:00 – 20:30